torsdag 10. mars 2011

Wok med ferske grønnsaker og indrefilet av kylling

Ja da er det på tide med en ny oppskrift!
I dag blir det som sagt wok laget på ferske grønnsaker og små indrefileter av kylling.
Dette er også en kjapp middag som vil ta deg ca 20min fra start til serveringsklart måltid. 

Vi starter da med ingrediensene vi trenger til denne retten.





Kylling indrefilet 


Woksauce der har vi 2 forskjellige som jeg liker å bruke



Nudler gjerne ferske om du får tak i dette 


Så kommer vi over til grønnsakene!! 









Når det kommer til grønnsaker er det fritt valg hva man vil bruke. I denne retten har jeg brukt som følger
  • Rød paprika
  • Squash
  • Vårløk
  • Gul løk
  • Champignon
  • Gulrøtter
  • Brokkoli
  • Vannkastanjer
Kutt opp gønnsakene i passende skiver/biter/stykker.
Frem med stekepannen og bruk gjerne rapsolje.
Når pannen er varm ha oppi kyllingen kuttet i biter brun denne i pannen ett par minutter legg så den ferdige kyllingen til side. Nå har vi oppi alle grønnsakene i pannen og gir de ca 4minutter steking.
Ha så oppi kyllingen igjen og nudlene på toppen,hell over woksauce og bland alt godt sammen i ca 1minutt.
Så er middagen klar!

Kyllingen kan selvfølgelig byttes ut med svinekjøtt scampi eller annet godt man liker å lage wok av.

Smakelig måltid :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar